Dési Péter: Kisdobos becsületszavamra című könyvét dedikálja 2018. november 17-én (szombaton) 11:00 órakor 2018-11-13
Dési Péter: Kisdobos becsületszavamra című könyvét dedikálja 2018. november 17-én (szombaton) 11:00 órakor, az MKÉSZ Előkarácsonyi Könyvvásárán, a Láng Művelődési Központban, a Magistra Kiadó 11-es számú standján. Cím: 1139 Budapest, Rozsnyay utca 3.
 
Egy példány Ultraszonográfia c. könyv csomagolás- és postaköltsége 2018-04-25
2 kg-ig Bp-re

csomagolási díj 290 Ft

adatrögzítési díj 60 Ft

szállítási díj 725 Ft

utánvételi díj 160 Ft

e-útdíj felár kb 51 Ft

díj csomag kb. 1 286 Ft

2 kg-ig vidékre

csomagolási díj 280 Ft

adatrögzítési díj 60 Ft

szállítási díj 725 Ft

utánvételi díj 160 Ft

e-útdíj felár kb. 73 Ft

díj csomag kb. 1 298 Ft 
MESEMESÉK - meseíró- és rajzpályázat gyerekeknek 2018-01-17
Kiadónk meseíró- és rajzpályázatot hirdet gyerekeknek. A zsűri által kiválasztott legjobb meséket és rajzokat a 2018-as iskolaév kezdetére jelentetjük meg. Ebből az alkalomból Budapesten könyvbemutatót tartunk, ahová az alkotókon kívül meghívjuk a gyerekek szüleit és felkészítő tanárait. Ugyanezen a helyszínen az illusztrációkból kiállítást rendezünk és a műveket aukcióra bocsájtjuk, melynek bevételét a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak utaljuk át. A kötet munkacíme: MESEMESÉK, alcíme: Gyerekektől gyerekeknek. Várjuk maximum 3 oldal terjedelemben, tartalmi és műfaji megkötés nélkül az írásokat, valamint azok színes illusztrációit. Egy-egy mese maximum 3 színes illusztrációt tartalmazzon. Az illusztrációkat nemcsak a meseírók, hanem osztály- vagy iskolatársuk is elkészítheti, bármilyen anyagra (papír, fa, vászon), színes ceruzával, zsírkrétával vagy festékkel. A meséket word formátumban, az illusztrációkat jpg-ben és pdf-ben kérjük elküldeni 2018. április 15-ig e-mail címünkre: gyerekmese2018@gmail.com Kérjük továbbá, hogy a meseírók és az illusztrátorok (a kisebbek a szüleik vagy felkészítő tanáraik segítségével) küldjenek magukról néhány sor önéletrajzot word-ben, valamint egy jó minőségű fotót jpg-ben és pdf-ben. MINERVA KIADÓ.

 
Eseményfotózás 2017-10-02
Olvasóink figyelmébe ajánljuk Guti László fiatal és tehetséges fotóművészt, aki tájfotói mellett esküvői-, gyermek-, keresztelő- és családi fotózást, valamint portfólió készítést is vállal. Guti László mobil száma: 0670-942-8296, e-mail címe: gutilaciphotography@gmail.com
 
Közvetlenül a kiadótól! 2017-02-01
Kedves Olvasónk!


Könyveinket ‒ Harkányi Zoltán és Morvay Zita: ULTRASZONOGRÁFIA című könyvünk kivételével ‒ kedvezményes áron, a bolti árnál 20%-al olcsóban rendelheti meg e-mailben vagy online, közvetlenül a kiadótól. Megrendelés esetén a könyvet futárral vagy postán juttatjuk el Önhöz; a csomagolás- és postaköltség a vevőt terheli. A csomagot utánvéttel küldjük Önnek. A könyv árát, valamint a csomagolás- és postaköltséget a kézhezvételkor kell kiegyenlítenie.


A Megjegyzés rovatban kérjük, jelölje be, hogy milyen módon kéri a könyvet.


Kérjük, hogy alaposan ellenőrizze saját címét!

 
Harkányi Zoltán, Morvay Zita: ULTRASZONOGRÁFIA 2017-02-01
Harkányi Zoltán, Morvay Zita: ULTRASZONOGRÁFIA

2. bővített kiadás

Az Orvosi Hetilap című, tekintélyes folyóirat cikkéből:

"A szakkönyv a Minerva Kiadó igazgatójának, Dési Péternek és munkatársainak gondos munkáját dicséri. A könyv kiállításában és tartalmában egyaránt nemcsak hazai viszonylatban állja meg a helyét, hanem képanyagával és a DVD melléklettel együtt… nemzetközileg is értékes munka."

Prof. Dr. Fehér János főszerkesztő
egyetemi tanár, az orvostudományok doktora

 
Kiváló fogyasztói márka lett a GAZDÁLKODJ OKOSAN! 2017-02-01
Hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. 2016-ban először három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolják. A Szakmai Bizottság döntése alapján a Gazdálkodj Okosan! KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói TOP márkák között.

 
Megszűnik a személyes átvétel 2017-02-01
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megszűnt a könyvek személyes átvételének lehetősége a Minerva Kiadó irodájában. A Minerva könyvei online változatlanul megrendelhetők kiadónk honlapján: www.minervakiado.hu
 
A Minerva könyvei elektronikus formában 2017-02-01
Az üzletekben már nem kapható könyveink elektronikus formában (.pdf) letölthetőek az Adamo Books honlapjáról.http://adamobooks.info/adamo_books__ekonyvek__nyitolap.html
 
Raoul Wallenberg - Mítosz és valóság; Bemutató az Erecben 2017-02-01
Az Erec című folyóiratban a Raoul Wallenberg - Mítosz és valóság című könyvünkről bemutató cikk jelent meg, amely megtekinthető honlapunk "Letöltések" rovatában.
 
Megújulnak a Minerva régi játékai 2017-02-01
Ismét a boltokba került néhány a Minerva régi társasjátékai közül. A gyerekek, szülők és a fiatal nagyszülők megújult formában, ám elérhető áron vehették kézbe és örülhettek az olyan „régi-új” játékoknak, mint például az "Élve fogd el!"
 
Kossuth Múzeumhajó - Vénhajó Étterem 2017-02-01
A Minerva könyvek olvasóit szeretettel várjuk a Kossuth Múzeumhajó fedélzetén működő Vénhajó Étteremben! Cím: 1052 Budapest, Vigadó téri hajóállomás, 2-es ponton.